Algklasside playboxi kokkuvõte

 

5. novembril toimus meie koolis algklasside playbox. Võistlusest võtsid osa 12 algklassi, kellest igaüks esines oma kavaga ning seda 5.-8. klasside, noorteparlamenti kuuluvate õpilaste, juhendamisel. Pingevabas ning meeleolukas õhkkonnas saavutas esikoha 2.C klass looga “Shake it Off”, teise koha saavutas 3.C klass looga “Watch me” ning auhinnalise kolmanda koha sai 1.B klass looga “Sekundiga”. Publiku lemmiku osas ühtis pealtvaatajate arvamus žürii omaga ning publiku lemmikuks tunnistati samuti 2.C klass. Lisaks paremusjärjestiku ning publiku lemmiku teatamisele jagati tänavu välja ka kolm eripreemiat. Eripreemia kõige tantsulisema etteaste eest sai 1.A klass, kes esitas loo “Lean On”, kõige vingemate kostüümidega jäi aga silma 4.A klass, kes esines looga “Uptown Funk” ning eripreemia pälvis ka meie kooli väikeklass, kes esines looga “Lambarokk”.

Sündmust oli kaema tulnud rohkel hulgal inimesi, kellest suure osa moodustasid muidugi meie oma kooli õpilased, kuid samuti leidus saalis rohkesti ka lapsevanemaid, tuttavaid ning laval käinute õdesid-vendi, kes siis tublidele staaridele häälekalt kaasa elamas olid.

Žürii otsustamise ajal said esinejad ning osa publikust kõigile demonstreerida oma laulu- ja tantsuoskust, sest ekraanil näidata erinevaid videosid. Kõige eredamalt jäi meelde, kuis lauldi ning tantsiti Disney filmist “Frozen” tuntuks saadud loo “Let it go” järgi.

Korraldajad jäid omalt poolt sündmusega väga rahule ning leidsid, et too pärastlõuna koolis möödus ilma suuremate viperusteta ning vägagi positiivselt. Noorteparlament tänab väga tublisid esinejaid ja nende juhendajaid, õhtujuhte Aaronit ja Gretelit, õpetajaid, žüriid koosseisus: õpetaja Tõnis Veelmaa, õpetaja Maarit Jõemägi, gümnasist Anumai Raska ja õpilasesinduse president Carola Jürgenson. Samuti täname sponsoreid, kelleks olid tänavusel aastal Maxima, Lasergame ja Megazone.

Järgmise korrani!

Tallinna 32. Keskkooli noorteparlament