UUTE KÜMNENDIKE GÜMNAASIUMISSE PÜHITSEMINE

 

rebaste-ristimine-plakat-a3

21. septembril toimus Tallinna 32. Keskkoolis rebaste ristimine ehk uute 10. klasside õpilaste tervitamine gümnaasiumisse. Traditsiooniliselt viisid ristimist läbi 12. klasside õpilased.

Ristimispäev oli täis erinevaid klassidevahelisi võistluseid ning ka individuaaltegevusi oma vastutava abituriendiga. Päev algas 7.15 koolimajas kogunemisega, kus abituriendid riietasid oma rebaseid.  Pärast abiturientide rebastele suunatud kõnet ja kroonimist mindi kooli ette parklasse võimlema. Vahetundides toimus palju loovaid ja lõbusaid ühistegevusi ja meeskonnamänge, millest sai terve klass osa võtta. Rebased said omavahel veel rohkem tuttavaks ja kõigil oli koos tore.

Päeva lõpus toimus kauaoodatud ristimistseremoonia, mis algas traditsiooniliselt omatehtud rebastelauludega. Lisaks sellele toimus missi ja misteri valimine, mille käigus anti rebastele veel vahvaid ülesandeid. Missiks ja misteriks krooniti 10. d klassi neiu ja noormees. Toimus ka legendaarne dance battle, mille võitis 10. c klass, astudes oma jumalate jälgedes. Õhtu lõppes mõnusalt hämaras aulas vande lugemise, kümnendike kiitmise ning rebaseplakatite tegemisega.

Tere tulemast gümnaasiumisse, head 10. klasside õpilased! Suur-suur aitäh tublidele abiturientidele, tänu kellele oli ristimispäev tore ja meeldejääv nii värsketele gümnasistidele kui ka lõpuklassi õpilastele.

PEAKORRALDAJAD: Liis-Maria Ennuste 12. d ja Siim Eesalu 12.a.

ABITUURIUMI ESINDAJAD JA VASTUTAJAD:

12. a – Siim Eesalu ja Jaan Pisang

12. b – Helina Meier ja Carola Jürgenson

12. c – Merit Hallang ja Jete Elisabeth Sellenberg

12. d – Kaidi Elmik ja Liis-Maria Ennuste

KAVA

21. september, kolmapäev

rebastekava