Tallinna Noorte Improturniiril olid võidukad 10.d klassi õpilased

 

17. novembril toimus juba traditsiooniks saanud Tallinna Noorte Improturniir, seekord Von Glehni teatris. Seal improviseerisid  Tallinna koolide noored, kes olid eelnevalt saanud eestvedajatelt Eesti Improteatri näitlejatelt Rednar ja Virko Annuselt improalast koolitust. Võisteldi stseenide, lugude ja laulude kohapeal loomises. Ülesannete hulka kuulusid ka paroodiad ja mõistatused.

Tallinna 32. Keskkoolist panime välja 3 võistkonda. Kaks neist koosnesid põhikooli teatritrupi KOKK liikmetest, gümnaasiumit esindas 10.d teatriklassi võistkond.

Meeleolu oli toetav, tunda oli, et noored nautisid kogu protsessi. Koosolemine oli üles ehitatud turniirina, kus korraga olid vastamisi 2 võistkonda ja igast katsumusest sai parem edasi. Edasipääsu hääletas nii žürii kui publik. Nii jõudiski meie 10.d võistkond samm-sammult finaali, kus nad tasavägises heitluses seljatasid Improkutsikate võistkonna.

Auhinnad olid seikluspargi pääsmed, tasuta piljardimängu võimalus, lisaks said kõik osalised endale turniiri särgid. 

10.d võidukas võistkonnas olid 
Reemus Tõniste, Hanna-Ly Aavik, Robert Kuusk, Mona Mia Lember

Põhikooli meeskondades olid 5.b klassi õpilased Rico Masso, Rebeca Veskis, Liis Mariann Lannes; Lisette Janvest 6.b klassist; Mattias Härm ja Timo Lipp 7.a klassist ning Mattias Nurga ja Brigita Eva Varrak 9.b klassist

Koolipoolne kordinaator oli teatriõpetaja Eva Kalbus.