Aktiivi e-vahetundide projekt

 


Autor: India Maria Emilia Kiisler (Aktiivi meediagrupp)
 

Aktiivi e-vahetundide projekt 

Aktiivi e-vahetundide projekt kestis 1. aprillist kevadise koolivaheajani! 

Kõik vahetunnid algasid kell 12.30 igal koolipäeval, kuid sportlikke vahetunde saab siiani üle korrata kooli Youtube’i kanalist leitavate videote kaudu LINK ning samuti kestsid kunstivahetunnid terve nädala.

Esmaspäeviti ja kolmapäeviti olid sportlikud vahetunnid, mida tegi 11.D klassi õpilane Helga Ehrenbusch. Treeningute seas oli nii üldfüüsiline vahetund, kätelseisu õppimise vahetund, joogavahetund koos vilistlaste Sander Etverki, Markus Muide, Elisabeth Hundi ja Ralf Schneideriga ning kerelihaste vahetund koos lõpulennule pühendatud videomaterjaliga. Lisaks tegi ühe sportliku vahetunni 11.D õpilane Marleen Prükkel, kes õpetas vanakooli hiphopi liigutusi.

Aitäh, Helgale ja Marleenile!

Teisipäeviti olid üllatusvahetunnid Aktiivi Instagrami otseülekannetena, milles esimeses õpiti 12.D klassi õpilase Lennart Mathias Männiku juhtimisel rumbat ja sambat ning teises kuulati juttu näitetrupi KOKK liikmelt, 12.D õpilaselt Ronja Marie Tepilt.

Aitäh, Lennartile nende korraldamise eest!

Neljapäeviti oli kunstivahetund. Esimesel neist kutstuti jäljendama kuni viit tuntud maali kodust leitavate asjadega. Autorite seas olid Picasso, da Vinci, Whistleri, Vermeeri ja Magritte maalid. Järgmisel korral kutsuti jäljendama Kandinsky, Matisse ja van Goghi loomingut ning viimasel neljapäeval kutsuti üles jagama oma kunsti: moekunsti, maale, joonistusi jne.

Aitäh, Ron Jonas Verlin 11.C ja Mia Piir 11.D, nende korraldamise eest!

Reedeti olid Aktiivi Instagrami muusikalised otseülekanded, kus andsid väga soojad ja mõnusad kodukontserdid Birgit Tomson 12.D, Markus Lehtsalu 12.D ja Liis Õunpuu 11.D. Suurel reedel toimunud Markuse kontsert oli lausa paaritunniline, sest vabal päeval sai kontserti kauem pidada.

Aitäh, Birgitile nende korraldamise eest!

Korraldajad olid kõik Aktiivi liikmed, kuid kaasati kogu koolipere nii vahetunde läbi viima kui neis osalema. Aitäh teile!

Aitäh, et osalesid e-vahetundides! Jälgi kindlasti Aktiivi tegemisi edasi, sest mingil moel jätkavad nad huvitavate tegevustega ka pärast vaheaega, aga mitte enam igapäevaselt. Kõige paremini saab nende tegemisi jälgida Instagramis LINK  

Aktiiv
Huvijuht Kristel Kubber
Facebook
Instagram