Tallinna 32. Keskkooli juubeliaasta logokonkurss

 

2021. aastal saab Tallinna 32. Keskkooli 50-aastaseks. Kooli juubeli juhtgrupp kuulutab välja kooli juubeliaasta logokonkursi. Sul on võimalus luua oma kavand ja esitada see kooli juubeliaasta logokonkursile. On võimalik, et just Sinu loodud logo kaunistab juubeliaastal (2021) kooli, kooli juubelisündmuste plakateid, treilereid, kooli veebi, sotsiaalmeediat, kutseid, tänukirju, meeneid, juubeliaasta õpilaspäevikuid ning teisi kooli juubeliga seotud esemeid ning loodud logo on kujunduses aukohal nii mõnelgi juubeliaasta sündmusel. Lisaks võid saada kogemuse, mida sobib aegade lõpuni oma CV-sse kirjutada.

Missugustele nõuetele peab logo ideekavand vastama?
Millal ja kuidas logo ideekavand esitada?
Millal selguvad kavandikonkursi tulemused?

Kõik see kirjas siin:  https://digitaip.ee/logokonkurss/  

Lisainfot jagab meie kooli haridustehnoloog Anne Tiits: Anne.Tiits@32kk.edu.ee